Печат

Заповядайте на 31 май 2017 г. на официалното откриване на благотворителната кампания на Св. Синод на Българската Православна Църква-Българска Патриаршия „Деца рисуват за деца”. В навечерието на Деня на детето откриваме кампанията с благотворителна изложба, която има за цел да подпомогне онкоболните деца, лекуващи се в Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания, гр. София.

Художниците и фотографите в изложбата са деца и ученици – лауреати на синодалния Национален конкурс „Възкресение Христово” от 4 поредни години (2014-2017). Можете да закупите творбите им като дарите сума по Ваше желание. Даренията си можете да поставите в „Кутията на доброто” във фоайето на хотел „Маринела”. Дарените от Вас средства ще подпомогнат семействата на страдащите деца и тяхното лечение в СБАЛДОХЗ.

Наши партньори са вестник „24 часа”, хотел „Маринела” и Сдружение „Маринела”. Любезно ни сътрудничи и Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография (гр. София). Изложбата и кампанията продължават през м. юни2017 г. без фиксиран край!

Откриване: 31. 05. 2017 г. (сряда) от 18,00 ч. във фоайето на хотел „Маринела” (бул. „Джеймс Баучер“ № 100, гр. София).

Включете се и Вие!

Да подкрепим детския живот с протегнатата си и щедра ръка!

Христос воскресе! Воистину воскресе!

1.jpg 2.jpg