Братството „Св. Архангел Михаил” при катедрален храм „Св. Неделя” и енорийски храм „Света Богородица – Живоприемен източник” (кв. Подуяне) организират:

Поклонническо пътуване на 19 октомври 2016 г. (сряда)  в Рилския манастир

Програмата включва:

6.00 ч. – Настаняване на поклонниците от Енорийския храм „Света Богородица – Живоприемен източник”, кв. „Подуяне” и тръгване в посока центъра.
6.30 ч. – Спирка на пресечката на бул. „Тодор Александров” и ул. „Антим I” (срещу сградата на „Лукойл”) и настаняване на поклонниците от Катедралния храм „Св. Неделя”. Тръгване в посока Рилския манастир.
8.30 ч. – Спирка в Рилския манастир и оставяне на поклонниците, желаещи да участват в св. Литургия в манастирския съборен храм.
9.00 ч. – Света Литургия в църквата на гроба на св. Йоан Рилски.
12.00 ч. – Поклонение в Рилския манастир и свободно време.
17.30 ч. – Отпътуване от Рилския манастир в посока София.
Около 20.00 ч. – Пристигане в гр. София от местата на тръгване.

Цена за 1 място: 18 лв.

Забележка: Записване за поклонението става на касата в Катедралния храм „Света Неделя” и енорийския храм „Св. Богородица”, кв. Подуяне. Пътуването се осъществява с лицензирани автобуси. Настаняването във всеки един от тях става по реда на записването.

Телефони за контакт: 02/ 987 57 48 (Катедрален храм „Света Неделя”),
02/ 846 54 59 (Енорийски храм „Света Богородица – Живоприемен Източник”);
088 44 20 200 (свещ. Петър П. Симеонов).

Апел за дарения

Братя и сестри в Христа!

Поради изчерпване на средствата за ремонт на покрива на храма и реставрация на увредените поради това стенописи, храмовото духовенство и настоятелството на катедрален храм „Св. вмчца Неделя”, ви моли, да участвате според възможностите си в събирането на средства за благоукрасата на Божия дом!

Бог стократно преумножава благодеянията принесени в православния храм!
Божието благословение да е над всички ви, които имате и които нямате възможност да ни подкрепите! Амин!

Приемаме с благодарност дарения в касите на храма, в тетрадката за дарения при свещите в храма, при предстоятеля на храма ставрофорен иконом Мина Минчев и на обявената дарителска сметка:
- BG77 UNCR 7000 1514 0239 60